Nieuwe series Ouder & Kind Yoga!

Na een hele leuke, succesvolle eerste serie Ouder & Kind Yoga lessen, waar ouders, kinderen en ik genoten van de lessen, geef ik komende lente twee nieuwe series voor ouders met kind. Het zijn waardevolle, ontzettende leuke en fijne momenten met je kind. Echt even ‘uit de drukte, naar je hart

Want hoe fijn zou het zijn om in een korte cursus te ervaren hoe je samen met je kind kunt ontspannen en je energieker en krachtiger kunt voelen? En hoe waardevol is het voor jou om naast alles dat ‘moet’ ook ruimte te maken voor een moment van echte verbinding?

Het gaat om een korte cursus van 3x, waarin je samen oefeningen doet, elkaar helpt te balanceren, sterk te staan en te ontspannen. Daar wordt je niet alleen soepeler, geconcentreerder en blijer van, je leert ook hoe je (je kind) kunt helpen ontspannen en rustig te laten worden in zijn/haar hoofd.

‘Twinkel-Yoga’ voor ouders en kinderen tussen de 4-7 jaar:
Tijd: zaterdagochtend 9.30-10.15
Data: 13 mei, 20 mei en 17 juni
Locatie: wordt nog bekend gemaakt, wel in Nijkerk.
Tarief: drie lessen van 45 min voor totaal 37,50 per koppel

‘In je kracht Yoga’ voor ouders en kinderen tussen 8- en 11 jaar
Tijd: woensdagmiddag van 14.30-15.30
Data: 10 mei, 17 mei en 31 mei
Locatie: Fortius Fysiotherapie
Tarief: Drie lessen van ruim 1 uur voor totaal 45,- per koppel

Wat doe je tijdens zo’n Ouder & Kind Yoga les nu eigenlijk?
Natuurlijk gaan we veel bewegen, stampen als een olifant bijvoorbeeld met de jonge kinderen, of heerlijk op droomreis aan het einde van de les. Elke les heeft een thema, aansluitend op het seizoen en de groep. We gaan bijvoorbeeld ‘op wereldreis’, of onze ‘slakkenkracht en vlindervleugels’ ontdekken. Ik zal daarbij gebruik maken van (mijn eigen) verhalen en kinderboeken, vooral bij de jongste groep.

De lessen zijn een variatie van inspanning en ontspanning, ademspel, samenwerking en speelse aandachtoefeningen. De les eindigen we altijd met iets creatiefs en wat lekkers te eten en te drinken.

Aanmelden of informatie:
Aanmelden of meer informatie? wendy@deopenplek.nl , 06-20258008


← ouder nieuwer →