Wobbel Yoga Workshop

Zaterdag 9 juni kun je voor het eerst in Nijkerk komen ‘wobbelen’ bij de Kinderyoga van gezinspraktijk de Hartsverbinding

Wobbel Yoga is een enorme hit in de randstad en dat is niet voor niets: het is een nieuwe, speelse en vrolijke manier om kinderen te helpen ontladen, balans te vinden en zich te leren concentreren. Wobbels zijn prachtige houten planken met een gebogen vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat kinderen ritmisch kunnen bewegen en er allerlei ‘kunstjes’ op kunnen uitvoeren, kunstjes die je ook nog eens helpen bij je evenwicht en ontspanning. Door het schommelen komt het zenuwstelsel extra snel tot rust.

Bovenal hebben wobbels een magische aantrekkingskracht op kinderen. Het is zogenaamd ‘open end’ speelgoed; je kunt er van alles in zien, van vinden en mee doen. Tijdens mijn eerste kennismaking met de wobbels en de inzet daarvan bij de reguliere kinderyogalessen viel me dat ook echt op: de een ziet er een brug in, de ander een wieg, weer een ander een vliegtuig en de volgende een groot schip waar het op kan varen. Binnen deze belevingswereld gaan we op avontuur!

Meld je dus snel aan, want er is een beperkt aantal wobbels beschikbaar!
wendy@deopenplek.nl

WOBBBEL YOGA WORKSHOP:
Zaterdag 9 juni
9.15-10.30
Voor kinderen tussen de 4-9 jaar
Locatie; Fortius Fysiotherapie in Nijkerk
Kosten: 10,00 per kind
Voor wobbels, matjes, dekens en kussentjes wordt gezorgd


← ouder nieuwer →